Website

Webstudio bouwt websites die klaar zijn voor de toekomst!

Website maken

Wij bouwen moderne, goede en tof uitziende websites, websites van deze tijd. Gebruiksvriendelijk, flexibel aanpasbaar, passend bij jouw huisstijl en uitstraling. Met gebruik van eigen foto’s, video’s, 3D of andere mooie dingen om je bedrijf te presenteren. Naast alle uiterlijke verzorging, draait het natuurlijk vooral om de binnenkant. Natuurlijk is je website hartstikke veilig, snel en efficiënt gebouwd met gebruik van moderne technieken.

Website bouwen
Website bouwen en hosting

Website hosting

Webstudio host je website op een moderne en volledig ingerichte server in samenwerking met ons zusterbedrijf Reset ICT.

Actief onderhoud van je website

Met ons website onderhoudscontract doet Webstudio het maandelijks onderhoud aan je website. Het updaten van de website installatie, de gebruikte plug-ins en de beveiliging wordt maandelijks voor je uitgevoerd en actief getest. Als een update problemen veroorzaakt, lossen we die direct voor je op. Zonder aanvullende kosten ben je zo altijd up-to-date en veilig online! 

We maken ook continue back-ups en monitoren het functioneren van je website. Wanneer we een probleem signaleren, wordt het opgelost en geven we je natuurlijk een seintje.

Actief onderhoud van je website
Portfolio

Onze projecten

Hier zijn we trots op! Gaaf dat we al voor zoveel mooie bedrijven een website hebben mogen maken, of ze hebben geholpen met hun online groei.
Abonnementen

alles-in-1

Webstudio kijkt graag naar het totale plaatje. Het uitvoeren van losse diensten past niet in ons straatje. Onze focus ligt op het bieden van een totaaloplossing. Wij zijn dus jouw alles-in-één partij voor alles wat online is.

Website bouwen bij Webstudio

Content WordPress Rapporten Design  Online Marketing  Responsive SEA Fotografie  

Google Analytics  Elementor  Tekst Mobile-First Video Optimaliseren SEO 

Webstudio 2
Jouw website laten maken?

Neem contact op