Website maken

Jouw online visitekaartje

Een website is hét online visitekaartje van jouw bedrijf. Naast het delen van belangrijke informatie met klanten, draagt een website ook bij aan het imago van jouw bedrijf. Voor de indruk van jouw website zijn flexibiliteit, content, huisstijl en algemene uitstraling belangrijk. Een website goed laten presteren en dat de website veilig, snel en efficiënt is, is natuurlijk het belangrijkst. Een goed opgebouwde website aan de voorkant en onder de motorkap zorgt voor het beste resultaat. Wil jij een WordPress website laten maken? Wij gaan voor jou aan de slag!

WordPress website laten maken

Bij het bouwen van een WordPress website komen veel verschillende aspecten kijken. Wij gebruiken bij de bouw alleen betrouwbare en professionele programma’s of plug-ins. De basis van de website wordt uiteraard in WordPress gedaan. Om een veilige en responsieve website te bouwen die voldoende flexibiliteit en functionaliteiten biedt gebruiken wij Elementor. Waar nodig passen we maatwerk toe, of gebruiken we aanvullende plug-ins om een website te bouwen die precies aan de wensen en eisen van de klant voldoet.

Ook passen we altijd verschillende snelheid optimalisaties toe, zodat de laadbaarheid en prestaties van de website optimaal zijn. En zorgen we altijd voor een eerste technische SEO-inrichting van je nieuwe website door middel van Rank Math.

Website bouwen
Website bouwen en hosting

Responsive website

Tegenwoordig gebruikt bijna 80% van de bevolking hun mobiele telefoon om het web te bezoeken. Om een responsieve website te ontwikkelen beginnen wij daarom direct tijdens de bouw met het testen op de mobiele telefoon. Ook Google vindt het daarom belangrijk dat de website op een mobiel snel en vloeiend werkt, dit weegt mee in de ‘ranking’ van je website. Webstudio maakt daarom ook een mobiel design en ontwikkelt de website responsieve voor mobiel gebruik.

Vanuit de mobiele telefoon werken we de website verder uit op een tablet en een desktop. Hiervoor kunnen we meer effecten, animaties en elementen gebruiken. We houden bij het ontwerp vooral rekening met de UI (User interface) en UX (User Experience) van de website voor de beste gebruikerservaring voor de bezoekers. 

Portfolio

Onze projecten

Hier zijn we trots op! Gaaf dat we al voor zoveel mooie bedrijven een website hebben mogen maken, of ze hebben geholpen met hun online groei. 

Content WordPress Rapporten Design  Online Marketing  Responsive SEA Fotografie  

Google Analytics  Elementor  Tekst Mobile-First Video Optimaliseren SEO 

Webstudio 2
Jouw website laten maken?

Neem contact op