Video

Een video zegt meer dan 1000 woorden

Content Creatie

De voordelen van video

Video helpt om jouw merkverhaal dynamisch en boeiend te kunnen vertellen, producten te presenteren en betrokkenheid van bezoekers van je website te stimuleren. Video’s trekken meer aandacht en houden kijkers langer betrokken dan tekstuele content. Ook kunnen video’s leiden tot een hoger conversieratio, omdat producten of diensten op een meer visueel aantrekkelijke manier gepresenteerd worden en mensen meer aanmoedigen om actie te ondernemen.

Bij het maken van een complete video komt meer kijken dan je in eerste instantie misschien zou denken. Het schrijven van een script, het opnemen van de video zelf en het bewerken van de beelden zijn een aantal zaken die hierbij komen kijken.

Doel van de video

Webstudio zet onze video experts graag in om jou hierin te ontzorgen. Wij komen langs om het doel en de visie van de video te bespreken, zorgen voor de juiste voorbereiding, doen de opnames en bewerken de video’s, zodat jouw bedrijf met goede video kan stralen.

Webstudio 15
Webstudio 12 1

video voor jouw bedrijf

Er zijn verschillende redenen waarom je als bedrijf een video zou kunnen willen laten maken.
Bijvoorbeeld:

Naast het doel van de video, is ook de invalshoek van belang.
Verschillende invalshoeken zijn:

Het script

Het kan zijn dat je als bedrijf nog niet weet wat het doel van de te maken video’s is. Webstudio helpt je hier graag bij. Samen bekijken we de doelgroep, de juiste invalshoek en schrijven we voor het filmen een script. Dit script kun je zelf nog aanvullen met jullie eigen creatieve ideeën en gaan we vervolgens filmen en nabewerken tot de gewenste video.

Website bouwen

 Wordpress Rapporten Content  Design Fotografie  Online Marketing  Responsive SEA  

Elementor Google Analytics Tekst  Mobile-First Online Marketing Video Optimaliseren SEO Video

Webstudio (14)
Vragen over video?

Neem contact met ons op