Hosting

Je website veilig gehost op eigen servers

Gemakkelijk beheerpaneel

Beheer je website gemakkelijk met Plesk. Plesk is ideaal als je een WordPress site hebt. Je kunt gemakkelijk updates doorvoeren of je website migreren van testomgeving naar live-omgeving. En elke dag maken we een back-up van je website.

Webstudio 5
Webstudio-Team-6

Back-up

Elke nacht wordt er een back-up van je website gemaakt. Deze slaan we bij ons op de server. Hiervoor hoef je dus zelf geen plug-in op je website te installeren, dat regelen wij voor je. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan op je website, we bewaren elke back-up 4 weken, dus kunnen altijd snel een back-up terugzetten om het probleem op te lossen.

Beveiliging

Het is belangrijk dat je website over een SSL-certificaat beschikt. Het Let’s Encrypt Certificaat is gemakkelijk aan je website toe te voegen. En als deze bijna verloopt, verlengen we deze automatisch voor je. Daarnaast zijn er vele beveiligingsinstellingen die in overleg doorgevoerd kunnen worden.

Website bouwen
Webstudio 9

Webmail

Via onze hosting is het mogelijk om ook een POP/IMAP mailbox af te nemen. Ideaal voor mailomgevingen die niet veeleisend zijn of gebruikt worden door het koppelen van mailboxen aan uw softwarepakket.

Onbeperkt groeien

We hebben geen limiet op de data, het aantal e-mailboxen of de schuifruimte die je mag gebruiken. Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken.

Webstudio 17

Content WordPress Rapporten Design  Online Marketing  Responsive SEA Fotografie  

Google Analytics  Elementor  Tekst Mobile-First Video Optimaliseren SEO 

Webstudio 2
Hosting voor je website?

Wij serveren goede koffie​