SEA

Search Engine Advertising

SEA is online adverteren op zoekmachines, zoals Google, Bing of Yahoo. Hiermee verschijn je op relevante zoektermen bovenaan in de zoekresultaten om relevante bezoekers direct naar je website te leiden. SEA is heel gericht te gebruiken, bijvoorbeeld afgestemd op een specifieke locatie of een specifieke doelgroep.

Webstudio 11

Het belang van SEA

SEA zetten we in om de online zichtbaarheid van onze klanten te vergroten, om meer verkeer naar hun website te leiden en uiteindelijk meer conversies (zoals verkopen of leads) te genereren. Doordat we met SEA gericht adverteren voor mensen die actief op zoek zijn naar een product of dienst, is de kans op direct succes groot. 

Cost per click

Als adverteerder betaal je op basis van klikken (cost per click) of op basis van vertoningen (cost per impression). In beide gevallen wordt de prijs bepaald op basis van de concurrentie op zoekwoorden, de kwaliteit van de advertentie en hoe goed de advertentie aansluit op de doelgroep. Omdat je bij Cost per Click als adverteerder alleen betaalt als er echt op je advertentie geklikt wordt, betaal je dus alleen voor een potentiële klant die al interesse genoeg heeft om op je advertentie te klikken. Hierdoor is de inzet van SEA een effectieve manier van adverteren.  

Webstudio
Website bouwen

Het maken van een advertentie

Om een goed werkende SEA advertentie te maken, voer je de volgende stappen uit:

Kwaliteitsscore

Google beoordeelt jouw zoekwoorden, advertenties en landingspagina’s met een kwaliteitsscore. Deze score heeft invloed op de resultaten van je advertenties. Een beter beoordeelde advertentie behaalt dus betere resultaten. Dit is omdat Google vindt dat gebruikers relevante en goede advertenties moeten zien, daarom belonen ze adverteerders met een hogere kwaliteitsscore met betere posities en resultaten.

Content Creatie
Portfolio

Onze projecten

Hier zijn we trots op! Gaaf dat we al voor zoveel mooie bedrijven een website hebben mogen maken, of ze hebben geholpen met hun online groei.

Content WordPress Rapporten Fotografie SEA Design  Online Marketing  Responsive 

Elementor  Google Analytics Tekst SEO Mobile-First Optimaliseren Video

Webstudio 11
Meer weten over SEA?

Neem contact met ons op.